Brak czasu na przygotowanie świątecznych dań? Pomożemy wraz z naszą ofertą cateringową!
Przystawki:
Śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulką 100 g 12,00 zł
Śledź w oleju z cebulką 100 g 12,00 zł
Karp w galarecie 100g 22,00 zł
Pstrąg w galarecie 100 g 16,00 zł
Łosoś w galarecie 100 g 25,00 zł
Sandacz w galarecie 100 g 25,00 zł
Tatar ze śledzia 100 g 12,00 zł
Pasztet pieczony 1 kg 30,00 zł
Zupy:
Barszcz czerwony czysty 250 ml 10,00 zł
Krem z podgrzybka 250 ml 19,00 zł
Uszka z grzybami 1 szt. 1,50 zł
Dania ciepłe:
Pierogi z kapustą i grzybami – 4 szt. 12,00 zł
Karp smażony na maśle 180 g 29,00 zł
Kapusta wigilijna z grzybami 200 g 10,00 zł
Ciasta:
Makowiec z bakaliami 100 g 15,00 zł
Sernik domowy 100 g 15,00 zł
Plater 10zł
Zamówienia z przedpłatą przyjmujemy do 20.12 do godziny 18:00
Odbiór w dniu 24.12 od godziny 12:00-14:00
Tel. 502 78 78 10
kontakt@regattahotel.pl