Blue Marina to restauracja serwująca dania kuchni międzynarodowej ze szczególnym naciskiem na zdrowe, lokalne produkty, w tym ryby z pobliskiego jeziora, sezonowe warzywa i owoce oraz produkty ekologiczne.
Menu oparte jest na świeżych produktach, tradycyjnych metodach przyrządzania potraw oraz wieloletnim doświadczeniu naszego Szefa Kuchni Tomasza Bociąga, którego przygoda z gastronomią rozpoczęło się już ponad 25 lat temu.
Stosujemy metody przyrządzania potraw takie jak sous vide (gotowania w próżni) czy confit (konserwowania mięsa w tłuszczu), aby zachować oryginalny smak potraw i ich wartości odżywcze oraz sprawić, aby danie były soczyste, lekkie i delikatne.
Naszym specjałem jest również aromatyczna, francuska, naturalnie palona kawa Malongo serwowana przez doświadczonych baristów oraz świeżo przyrządzane soki owocowo-warzywne, które orzeźwiają i dodają energii.
Starannie wyselekcjonowane produkty i receptury oraz dobrane do potraw wina sprawią, że każda wizyta w Blue Marina jest ucztą rozbudzającą zmysły.
Polecamy gorąco i zapraszamy do degustacji.
Rezerwacje:
m: +48 502 78 78 82