Newsletter








RESTAURACJE

Blue Marina to restauracja serwująca dania kuchni międzynarodowej ze szczególnym naciskiem na zdrowe, lokalne produkty, w tym ryby, sezonowe warzywa i owoce oraz produkty ekologiczne.

Menu oparte jest na świeżych produktach, tradycyjnych metodach przyrządzania potraw oraz wieloletnim doświadczeniu naszego Szefa Kuchni, którego przygoda z gastronomią rozpoczęło się już ponad 25 lat temu.

Stosujemy metody przyrządzania potraw takie jak sous vide (gotowania w próżni) czy confit (konserwowania mięsa w tłuszczu), aby zachować oryginalny smak potraw i ich wartości odżywcze oraz sprawić, aby danie były soczyste, lekkie i delikatne. Naszą specjalnością stała się pieczona kaczka oraz steki serwowane na gorącym kamieniu, na które goście przyjeżdżają z całej Polski.

Serwujemy aromatyczną, francuską, naturalnie paloną kawę Malongo podawaną przez doświadczonych baristów oraz autorskie cocktajle, które orzeźwiają i dodają energii.  

Starannie wyselekcjonowane produkty i receptury oraz dobrane do potraw wina sprawią, że każda wizyta w Blue Marina jest prawdziwą ucztą rozbudzającą zmysły.

Zobacz cennik w formie PDF.

Menu BlueMarina

Menu BlueMarina

Menu BlueMarina

Polecamy gorąco i zapraszamy do degustacji.

Zapraszamy codziennie 12:00-22:00 Rezerwacje:

m:+48 502 78 78 82

bluemarina@regattahotel.pl